Laden...

Aäron CeriezOver Aäron

Ik probeer me te focussen op het behandelen van stoornissen en beperkingen aan het bewegingsstelsel, zo worden voornamelijk personen met overbelastingsletsels of (sport)blessures en personen na orthopedische ingrepen door mij behandeld. Bovendien ben ik ook nog claudicatiotherapeut waardoor ik personen met etalagebenen via een niet-operatieve manier begeleid.

Buiten de harde skills heb ik ook veel aandacht voor de soft skills van het vak. Zo probeer ik via coaching en educatie mijn communicatieve en empathische vaardigheden voldoende aan bod te laten komen tijdens het behandelen van patiënten om zo impact te hebben op de opvattingen en verwachtingen die zij hebben bij hun klachten en beperkingen.

Mijn aanpak verloopt grotendeels hands-off, aangevuld met hands-on technieken. Dit houdt in dat ik tijdens de therapie de nadruk leg op bewegen, wat ook de letterlijke Oud-Griekse vertaling is van het woord ‘kinesitherapie’ (‘kinesis’ = beweging; ‘therapeia’ = therapie, zorg). Op deze evidence based manier probeer ik mensen onder begeleiding het heft in eigen handen te laten nemen om zo hun klachten onder controle te krijgen.

De liefde voor beweging heb ik tenslotte al van jongs af aan, zo speel ik competitief basketbal sinds mijn 5 jaar, momenteel bij Koninklijke Sint-Niklase Condors (2e Landelijke Heren A).

Aäron is elke weekdag aanwezig in de praktijk.

Opleiding

• MSc in Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie – UGent
2010 - 2015

• Opleiding Manuele Therapie – IMFT
2015 – 2017

Claudicatiotherapie
2017

Dry Needling basismodule 1 – Gent
2018

Bijkomende cursussen en seminaries

Prehab 101 met Jacob Harden
2018

Blood Flow Restriction Training seminarie met Bert Heremans (SmartEducation)
2019

Train Smarter and Harder met Tim Gabbett (SmartEducation)
2019

ACL Rehab met Bart Dingenen (SmartEducation)
2020

Ervaring

• Kinesitherapeut Fera Bornem Basket (TD2B)
2016 - 2020

• Kinesitherapeut bij Kinepraktijk Oostakker
2016 - 2020

• Kinesitherapeut GymFed (ad interim)
2017